ANTALYA / KEMER - Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Kas

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

10 KASM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZ

Eyl

22 Eylül Cuma günü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile Gaziler Günü kutlandı. Törende günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okundu. Törene ait fotoğraflar aşağıdadır.

Eyl

22 Eylül Cuma Günü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile İlköğretim Haftası kutlandı. Törende günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okundu. Törene ait fotoğraflar aşağıdadır.

KADINA ŞİDDETE HAYIR

KADES Uygulaması için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz

Apple

Android

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program ile kutlandı.

May

Okulumuz Özel Eğitim bölümü öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Engelliler Haftası programı 17 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı 'nın 103. yılı okulumuzda büyük bir çoşku ile kutlandı. Törende görevli öğrenciler günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okudu. Daha sonra çeşitli yarışmalar düzenlendi ve öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla 14 Mart Salı günü hazırlanan program dahilinde yapıldı. Törende öğrenciler günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okudu. Okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu oratoryo sergilendi. İlçe genelinde yapılan şiir yarışmasında birinci olan öğrencimiz şiirini okudu ve hediyesini okul müdürümüzden aldı.

Ock

Antalya Okullar Arası Badminton müsakabasında Şampiyon olan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

İlçe Kaymakamımız Sn. Hüzeyin ÇAM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Semra BEKAR ve beraberindeki İlçe Kurum Amirleri ile beraber okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimiz ile toplantı yaptılar. Öğrencilerimiz ile beraber etkinliklere katıldılar, sınıflarımızı ziyaret ettiler. Okulumuza yaptıkları ziyaret için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü için okulumuz Okul Aile Birliği öncülüğünde  öğrenci velileri öğretmenlerimize süpriz ikram hazırladılar. Emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederiz ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız.

Kas

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin kariyer gelişimini desteklemek için 23 Kasım Çarşamba günü lise tanıtım gezisi yapıldı. Emeği geçen herkese ve okullarında öğrencilerimizi ağırlayan okullara teşekkür ederiz.